اگر رایانه شما در اتاقی سرد قرار دارد و مجبور هستید چند ساعت از روز
را در این شرایط کار کنید، ماوسی برای این روزهای شما طراحی شده که با
امکانات جالب خود می تواند کاملا دستان شما را گرم کند.
سازندگان این ماوس اپتیکال، در درون آن سیستم گرمایی تعبیه کرده اند که با کلید پاور روی سیم آن قابل تنظیم است.
در حالت معمول محصول فوق ماوسی معمولی با سه عدد دکمه روی آن است اما
اگر هوا سرد بود و بخواهید از سیستم گرمایی آن استفاده کنید کافی است کلید
On مربوط به Heater آن را روشن کنید تا از گرمای ماوس بهرهمند شوید.
این محصول 18 دلار قیمت دارد که با توجه به قیمت جهانی ماوس، زیاد گران
نیست و شاید در برخی نقاط دنیا، بیشتر از این قیمت هم بیارزد چون هم ماوس
است هم بخاری برقی.
دکمه Esc کیبورد شما این پیغام را به رایانه میفرستد: هی تو، به حرف من گوش کن!
به گزارش فارس، این جملهای بود که Jack Dennerlein در همایش دانشگاه هاروارد در توضیح دکمه Esc به زبان آورد. در ادامه این صحبت، Dennerlein که او هم در زمینه چگونگی ارتباط کامپیوتر با انسان فعال است، در توضیح این دکمه چنین گفت: در سالهای 1970 تا 1980 که انقلاب کامپیوتر رو به پیشرفت بود از این دکمه برای کنترل رفتار ماشینها استفاده شد.
وی میگوید: زمانی که این دکمه را فشار میدهید به کامپیوتر خود میگویید هر کاری که داری انجام میدی رو بذار کنار و از الان به بعدش رو بسپر دست من. به نظر Dennerlein اگر فضانوردان فیلم ادیسه فضایی یک عدد از این دکمهها در اختیار داشتند به راحتی میتوانستند کامپیوتر مرکزی را که از اختیار خارج شده بود، به کنترل خود در بیاورند.
در واقع ایده طراحی این دکمه در سال 1960 توسط یک کارمند IBM به نام Bob Bemer به ثبت رسید. در آن زمان به دلیل نبودن استاندارد کلی در ساختار های کد نرمافزارها از این دکمه برای جابجا کردن فضای فهم کامپیوتر بین دو نوع ساختار استفاده میشد. اما پس از رفع این مشکل و تبیین استاندارد های جهانی، این دکمه روی کیبوردها به جا ماند و کاربرد آن تغییر یافت. کاربرد این دکمه در کامپیوتر به جهت قطع کردن جریان محاسباتی فعلی رایانه است. لذا زمانی که شما این دکمه را فشار میدهید به کامپیوتر میگویید: دست از محاسبه بکش
Joseph Kaye کارشناس بخش تحقیقات یاهو در جواب دو سؤال زیر چنین میگوید.
1. چرا در حال حاضر باید دکمهای با نام Esc در کیبورد خود ببینیم در حالی که کاربرد اصلی آن از بین رفته است؟
زمانی که ما با ماشینهای تایپ شروع به نوشتار کردیم از آنها در جهت پیشبرد امور اداری خود استفاده کردیم و امروزه هم برای بسیاری از ما یادآور خاطرات زیبایی است و گهگداری برای نوشتن از آنها استفاده میکنیم. حضور دکمهای در کیبورد به نام Esc نیز یادآور خاطرات ما در مسیر پیشرفتمان است و به ما گوشزد میکند که از کجا به این نقطه رسیدهایم.
2. ما چگونه بدون تایپ کردن و با فشردن یک دکمه کنترل کامپیوتر را در اختیار میگیریم؟
از شما میخواهم که به دستگاههایی مثل Wii یا Kinect فکر کنید و طریقه کاربرد آنها در کنترل دستگاه را در ذهن بیاورید . با حرکات دست و یا اشاره شما این اتفاق خواهد افتاد. پیشرفت بسیار زیادی در دستگاههای کنترل ورودی رایانهها مشاهده میکنیم که این پیشرفت رو به افزایش است و ادامه دارد. در حال حاضر کارشناسان در صدد ارتقاء روش کنترل دستگاهها با استفاده از تشخیص صدای انسان هستند. همگی این راهها در جهت ایجاد راحتی کاربر است. و دکمه Esc نیز جزء این پیشرفت بوده.
بالاخره ویژگی هایی که مدتها انتظارشان را می کشدیم به آندروید 4.2 اضافه شد؛ قابلیت هایی از قبیل منوی تنظیمات سریع و حفاظت در برابر نرم افزار های مخرب!
برای کاربران آندروید، تصمیم گوگل مبنی بر اضافه کردن قابلیت دسترسی سریع به منوی تنظیمات در آندروید 4.2 واقعا قابل تقدیر است. البته از زمانی که توسعه دهندگان سایر کمپانی ها، اپلیکیشن مخصوص این کار را طراحی کرده بودند، کاربران آندروید انتظار نسخه گوگلی آن را می کشیدند. علاوه بر این قابلیت، گوگل تعدادی قابلیت امنیتی بسیار مهم و ضروری را به آندروید 4.2 اضافه کرده است تا آن را در برابر بدافزار ها مقاوم تر کند.
برای استفاده از تنظیمات سریع باید دو انگشت خود را از بالا به پایین صفحه بکشید. به گزارش Android Central ، 8 مورد در لیست تنظیمات وجود دارد که عبارتند از: پروفایل گوگل پلاس، روشنایی، تنظیمات ،Wi-Fi، اطلاعات تلفن همراه، باتری، حالت هواپیما و بلوتوث.
هرجند تنظیمات سریع به خوبی نمونه های اپلیکیشنی اش نیست اما می تواند شروع خوبی برای گوگل باشد و امیدواریم این کمپانی به زودی آن را ارتقا دهد.
همچنین آندروید 4.2 به منظور بالابردن سطح امنیت ، اسکنر بدافزاری جدیدی را برای پلت فرمش به ارمغان آورده است که می تواند در جست و جو برای یافتن کدهای خطرناک، اپلیکیشن های “sideloaded” – یعنی اپلیکیشن هایی که از Google Play دانلود نشده اند- را تشخیص دهد.
این قابلیت باید از طریق منوی تنظیمات فعال شود و سپس مرحله جدیدی به فرایند نصب برنامه های جانبی اضافه خواهد شد. این برنامه های جدید با لیست تعریف شده گوگل که شامل تمامی اپلیکیشن های Google Play و نیز اپلیکیشن های معروف است مقایسه می شوند و اگر در این میان تهدیدی به چشم بخورد، فرایند نصب متوقف خواهد شد.
به هر حال شاید آندروید 4.2 ، به نسبت نسخه های قبلی ، کمی ارتقا یافته تر باشد اما مهم این است که گوگل قابلیت های بسیار لازم و خوبی را به این سیستم عامل اضافه کرده است.